Open dag van de Kanoniers op zaterdag 18 mei

12-05-2019 JOURE – ‘Kanoniers’ is een recreatieve vereniging van ongeveer 70 leden. In het vaarseizoen, dat loopt van 1 april tot eind oktober, worden er regelmatig toertochten georganiseerd en op woensdagavond is de vaste clubavond. De kanovereniging in Joure gevestigd aan de haven van Joure.

Op 18 mei ben je welkom op de open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dag krijgt u uitleg over de activiteiten van de vereniging, over de mogelijkheid van gebruik en stalling van kano’s en is er gelegenheid om onder begeleiding te varen. Je kan instappen om 11.00 en 14.00 uur.

Tevens zullen wij deze dag met kanoś en een stand deelnemen aan de watersportdag die georganiseerd wordt rond de Kolk in Joure. Ook daar kunt u informatie krijgen over onze activiteiten.

Het doel van de Kanoniers is een laagdrempelige vereniging te zijn voor Joure en omstreken. Voor zuid Friesland en zijn randgebieden. Zij zijn geen wedstrijdvereniging maar een toerclub. Het actief en ontspannen bezig zijn staat daarbij centraal. De doelgroep is zowel jeugd als volwassenen. Voor de jeugd worden eigen passende activiteiten georganiseerd. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een eigen kano. Deze kan geleend worden bij de vereniging, om je eerst goed op deze mooie sport te oriënteren.

Wil je wat meer weten over deze mooie tak van sport, en je laten informeren over kanovaren en misschien een proefvaartje maken? We zien je graag op 18 mei aan de Kolk of bij ons clubgebouw aan de Grienedyk. U kunt ons vinden op Grienedyk 9 in Joure

www.dekanoniers.nl