Open dag CSC Joure

14-01-2023 JOURE – CSC Joure heeft een vereniging waar ze trots op zijn! Zji hopen natuurlijk dat jullie dat ook zijn. Hoe leuk zou het zijn om dat te vieren, te delen met anderen en te laten zien en beleven. Daar hebben ze iets leuks op bedacht in samenwerking met een groep studenten Sportkunde van de Hanze Hogeschool.

Open dag
Op woensdag 18 januari wordt een open dag georganiseerd waarvoor zij een mooi programma hebben samengesteld. Bijna alle sporten die CSC rijk is, komen aan bod met daarnaast een aantal leuke side acts (denk aan metingen zoals hoogspringen, verspringen en kleine wedstrijdjes). In het programma wordt aangegeven of je kunt kijken of deelnemen aan een onderdeel.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jong en oud, bestaande én potentiële nieuwe leden, maar ook voor familie en vrienden die gewoon willen kijken.

Speciaal voor ouders en/of grootouders
Heb je vroeger misschien wel geturnd, gegymd of gevolleybald en heb je zin om weer eens rustig (op je eigen niveau) te beginnen en kijken wat je nog kan? Of heb je het stiekem altijd willen doen, maar nog nooit geprobeerd? Dat kan allemaal! Ook ouders of grootouders kunnen zich inschrijven voor verschillende onderdelen op de open dag. Voor volwassenen is er Strong & Fit, Forever Young, Seniorengym of Volleybal!

Promoot onze club!
Deel het programma met vrienden of familie, iedereen is welkom!

Meehelpen?
We hebben deze dag ook vrijwilligers nodig. Meld je aan als je iets wilt doen via onderstaand formulier. We zijn je alvast dankbaar!

Meedoen?
Inschrijven voor de open dag kan ook via het onderstaande formulier. Hier kun je op aangeven voor welke meedoelessen je jezelf of jouw kind wilt inschrijven. Aanmeldformulier