Open dag bij Snijtech Joure op 18 november


06-11-2017 JOURE – Snijtech begon in 1995 te Sneek en tot het jaar 2000 is het bedrijf hard gegroeid in een exploderende jachtbouw- en industriële markt. In 2002 wordt het nieuwe pand in Joure op Bedrijventerrein De Ekers in gebruik genomen. Het bedrijf heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de markt door een groeiende samenwerking met leveranciers, engineers en klanten (customer relationship).

Na jaren van extreme groei en veel wijzigingen in de infrastructuur heeft de onderneming zijn balans eindelijk gevonden. Het bedrijf is ruim 20 jaar na dato met over de 100 werknemers en een omzet van circa negentien miljoen Euro, uitgegroeid tot een prominente toeleverancier voor Nederlandse en buitenlandse bouwers van commerciële vaartuigen, plezierjachten en industriële producten.

Het bedrijf wil ook aan u graag laten zien welke werkzaamheden zij dagelijks uitvoeren en nodigen u dan ook van harte uit op de open dag op zaterdag 18 november. De deuren zijn geopend van 9.00 uur tot 13.00 uur.