Opbrengst grote clubactie v.v. Oudehaske €2105,50

07-12-2020 OUDEHASKE – Na het grote succes van het afgelopen jaar, heeft v.v. Oudehaske dit jaar weer deelgenomen aan de Grote Clubactie. En met succes: dit seizoen hebben de jeugdleden in totaal maar liefst 893 loten verkocht. In combinatie met 5 verkochte Superloten aan bedrijven.

In totaal resulteerde deze verkochte loten en superloten in een opbrengst van maar liefst € 2105,50. Wat natuurlijk een uitstekende prestatie is gerealiseerd door onze eigen jeugdteams en Sponsorcommissie!

20-loten-actie
Onderdeel van de Grote Clubactie 2020 is het belonen van leden die 20 loten of meer hebben verkocht. Voor onze vereniging waren en 3 leden die 20 loten of meer hebben verkocht, namelijk: Lieke Koopmans (JO9-2), Jelte van Haskera (JO10) en Lissy Schepers (JO9-2). Alle drie hebben een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde ontvangen. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen, zoals korting op een dagje uit, je uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis.

De Sponsorcommissie wil iedereen bedanken voor hun inzet! Ze hopen volgend seizoen ook weer op het enthousiasme van de jeugdleden te mogen rekenen bij de verkoop van de loten.