Opa Jan helpt Sinterklaas

24-11-2021 JOURE – Hoe leuk is het om samen met je kind op een muzikale reis door een prentenboek te gaan? Deze maand gaat Hinke voorlezen en samen met de kinderen muziek maken met het boek Opa Jan helpt Sinterklaas.

Sinterklaas is met zijn paard door het dak van het huis van opa Jan gezakt. Het paard heeft zijn been bezeerd. Hoe moet Sinterklaas nu de cadeautjes bezorgen? Opa Jan heeft een goed plan.

Tijdens Spelen met Boek & Muziek kunnen kinderen van 3 tot 8 jaar muziek komen maken en lekker dansen en zingen. Hinke van het Muziekbeestje neemt heel veel verschillende muziekinstrumenten mee en maakt er samen met de kinderen een feestje van!

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Je koopt alleen een kaartje voor je kind(eren), per kind heeft 1 ouder/begeleider gratis toegang. Hinke van het Muziekbeestje komt iedere maand voorlezen en muziek maken rondom een prentenboek. Vrolijke activiteit voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Zaterdag 27 november tussen 13:00 uur en 13:30 uur in de bibliotheek Joure. De toegang bedraagt voor leden €2,- en voor niet leden €4,- Tickets kunt u via deze link boeken.