Ontdek samen met je baby BoekStart

08-01-2019 JOURE – Op dinsdag 15 januari organiseert de bibliotheek aan de Merk 31 in Joure van 10.00 tot 11.00 uur een inloopochtend Ontdek BoekStart. Ouders met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om te komen spelen, ontdekken en lezen.

Tijdens deze bijeenkomsten kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maak je kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby/peuter, wordt er voorgelezen en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtenden, die iedere derde dinsdag van de maand georganiseerd worden, zijn gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen!

BoekStart
BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in. Kijk voor meer informatie op http://www.boekstart.nl