Ontdek de zorg in een authentieke vw bus bij Zorggroep Hof en Hiem

04-03-2022 JOURE – Maandag 14 tot en met zaterdag 19 maart is de Ontdek de zorg week bij Zorggroep Hof en Hiem. In twee opvallende VW bussen rijden haar zorgmedewerkers naar verschillende locaties in gemeente De Fryske Marren én in Sneek. Bij de locaties informeert Hof en Hiem in de bus belangstellenden over het werken in de zorgsector.

Ontdek de zorg
Jaarlijks wordt de landelijke Ontdek de zorg week georganiseerd. Deze week is bedoeld om belangstellenden te informeren en enthousiasmeren voor werken en leren in de zorg en welzijnssector. Ook Zorggroep Hof en Hiem doet mee. Tijdens deze week staan zorgmedewerkers op locatie klaar om met belangstellenden te speeddaten en hen te inspireren voor een baan of leer-en werktraject in de ouderenzorg.

Hof en Hiem in unieke VW bus
Vanwege de situatie rondom corona is Hof en Hiem nog steeds extra voorzichtig en neemt zij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen in acht. Daarom is er ‘out of the box’ gedacht. Als deelnemers van de Ontdek de Zorg week namelijk niet naar Zorggroep Hof en Hiem kunnen komen, dan komt Zorggroep Hof en Hiem wel naar hen toe! Dit doet zij met twee authentieke VW bussen waarmee verschillende locaties worden aangedaan. Ter plekke kunnen belangstellenden speeddaten met de zorgmedewerkers en vragen stellen over de praktijk. Hiermee kan men informatie opdoen om een stap te zetten naar een carrière in de zorg. De exacte locaties en aankomsttijden van de busjes zijn te vinden op www.hofenhiem.nl.