Onderzoek naar welzijn en wonen in gemeente De Fryske Marren

12-02-2019 JOURE – Gemeente De Fryske Marren wil graag weten wat onze inwoners vinden van hun welzijn en het wonen in onze gemeente. Daarom hebben wij onafhankelijk onderzoeksbureau Enneüs gevraagd een onderzoek voor ons uit te voeren. Begin deze week hebben 2.500 willekeurige adressen in onze gemeente een vragenlijst ontvangen. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken wij om het welzijnswerk in onze gemeente verder te verbeteren.

Heeft u de vragenlijst ontvangen?
Dan vragen wij u deze in te vullen. Onderzoeksbureau Enneüs behandelt uw antwoorden vertrouwelijk en anoniem. De gemeente ontvangt alleen de resultaten van het onderzoek, niet de individuele antwoorden.

Waar vindt u de resultaten?
Wilt u weten wat de resultaten van het onderzoek zijn? Eind april kunt u de deze bekijken op onze website of op www.waarstaatjegemeente.nl.

Heeft u vragen?
Onderzoek naar welzijn en wonen in gemeente De Fryske MarrenHeeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onderzoeksbureau Enneüs via helpdesk@enneus.nl. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur ook bereikbaar via telefoonnummer 050 – 20 53 048.