Ondertekening contract welzijnswerk De Fryske Marren en Tintengroep

20-03-2019 JOURE – Vandaag ondertekenen gemeente De Fryske Marren en de Tintengroep het contract onder de gegunde opdracht voor het welzijnswerk binnen de gemeente. Het contract wordt ondertekend door wethouder Jos Boerland van gemeente De Fryske Marren en bestuurder Johan Brongers van de Tintengroep. De ondertekening vindt plaats in het gemeentehuis te Joure om 10.00 uur.

Met de ondertekening van het contract start officieel de voorbereiding op de inrichting van een nieuwe stichting van de Tintengroep, die met ingang van 1 september verantwoordelijk zal zijn voor het welzijnswerk binnen De Fryske Marren. Tijdens de ondertekening van het contract verwachten wij ook de naam van de nieuwe stichting bekend te kunnen maken.

Namens de gemeente zijn beleidsmedewerkers Tilly Langelaan en Mark Waaijenberg en afdelingshoofd Johan van der Schalie aanwezig, allen betrokken bij de aanbesteding en/of de inrichting van de nieuwe stichting. Vanuit de Tintengroep sluit Henrieke Hofsteenge aan. Zij is kwartiermaker en beoogd directeur van de nieuwe stichting.