Noppert vergeet zichzelf te belonen voor geweldig toernooi

28-09-2020 HILDESHEIM – Ondanks de geweldige prestaties van de Jouster darter, slaagde hij zich er niet in om zichzelf te belonen met een finale plaats. In de eerste ronde versloeg Danny Josh Payne met 6-2. In de tweede wedstrijd op zaterdag ging Adrian Lewis eveneens met 6-2 aan het dartgeweld van Noppert onderuit.

In de derde wedstrijd kwam Max Hopp op een 3-1 voorsprong. Echter wist Danny Noppert de gehele wedstrijd naar zijn hand om te zetten door vijf legs op rij te winnen. De kwart finale was een feit.

In de kwart finale wachtte Daryl Gurney. Nadat het 2-2 was geworden liet Danny Noppert een sterk staaltje finishen zien. Zes op de zeven bij het uitgooien van de legs waren raak waarvan er drie 100 plus waren. Noppert won de wedstrijd met 6-2.

De halve finale was tegen Davon Petersen. De Zuid-Afrikaan liep in de halve finale uit naar een 5-3 voorsprong. Daarna was er voor Noppert geen eer meer te behalen en verloor hij de wedstrijd jammerlijk met 7-4. We mogen concluderen dat Danny Noppert zich nog steeds ontwikkelt als darter. Het kan niet lang meer duren voordat we grootse dingen kunnen verwachten.