Nijjiersrevu, Grut, grutter, grutsk’.

29-12-2019 JOURE – Revu de Jouwer brengt op zaterdag 11 (20:00 uur), vrijdag 17 (20:00 uur) en zaterdag 18 januari 2020 (14:30 en 20:00 uur) een spetterende Nijjiersrevu op de planken in Party- en Zalencentrum ’t Haske te Joure.

De revue bestaat uit Friese sketches en liedjes. Het thema ofwel de rode draad van de 34e revue is Grut, Grutter, GRUTSK. Humor en gevoel zijn belangrijke ingrediënten voor onze sketches en liederen, die met live muziek van onze eigen revue-band ondersteund worden. Een kwinkslag naar de actualiteit in en rondom Joure en De Fryske Marren, hier en daar behoorlijk onder het vergrootglas gelegd, ontbreekt ook zeer zeker niet. Revu de Jouwer is er voor iedereen, jong en oud, die houdt van cultuur, lachen, toneel, muziek, dans, Joure, De Fryske Marren en nog zoveel meer. In de pauze is er een loterij met mooie prijzen. Na afloop van de avondvoorstellingen is er live muziek.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.revudejouwer.nl of bij tabaksspeciaalzaak J.R. van Delden in Joure en kosten 11,- euro per stuk. Middagvoorstelling 8,50 euro per stuk.