Nieuwe voorzitter en lid Raad van Toezicht Zorggroep Hof en Hiem


15-12-2017 JOURE – De Raad van Toezicht van Zorggroep Hof en Hiem heeft per 1 december 2017 Peter Littooij benoemd in de Raad van Toezicht om per 1 januari 2018 de voorzitter Henk Alderse Baas op te volgen. Per diezelfde datum treedt ook Inge Kruijshaar toe tot de Raad van Toezicht ter vervanging van Nelly de Jong. Beiden waren aan het einde van hun statutaire termijnen.

Bestuurder John van Arnhem is blij met de komst van de twee ervaren toezichthouders en heeft vertrouwen in een continuering van het ingezette beleid van Hof en Hiem.

Peter Littooij woont in Goutum en is lid van de Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Daarvoor was hij resp. onder meer werkzaam als voorzitter Raad van Bestuur van Nij Smellinghe-Pasana en lid Raad van Bestuur van Zorgpartners Friesland. Peter Littooij is tevens vicevoorzitter Raad van Toezicht van Merem Behandelcentra.

Inge Kruijshaar woont in Woudsend en is werkzaam als directeur algemene zaken bij Stichting WerkPro. Zij is onder meer lid van de Raad van Commissarissen van woningcorporatie Lyaemer Wonen en vicevoorzitter van Carrefour Welzijn.


Peter Littooij


Inge Kruijshaar