Nieuwe trainers en outfit voor SC Joure

    09-02-2023 JOURE – Afgelopen week heeft trainer Douwe Posthuma aangegeven bij de Technische Commissie van SC Joure dat hij per direct zijn werkzaamheden als hoofdcoach van het eerste team naast zich neerlegt. In de afgelopen dagen hebben er diverse gesprekken plaats gevonden over de ontstane situatie met de volgende uitkomst;

    De Technische Commissie kan met trots melden dat Nanne Piter Lenes en Jonne Boonstra de werkzaamheden over te hebben genomen en er alles aan zullen doen om degradatie te voorkomen. Met ingang van het nieuwe seizoen (23/24) is Jonne Boonstra aangesteld als hoofdtrainer van ZM1 van SC Joure. Nanne Piter vervolgt zijn trainersloopbaan met ingang van het nieuwe seizoen als hoofdtrainer bij onze buren van DWP.

    Nieuwe lijn teamkleding SC Joure
    De teamkleding van SC Joure in de webshop niet meer leverbaar in alle maten. De reden daarvan is dat de betreffende lijn van JAKO uit het assortiment gaat. SC Joure heeft inmiddels een nieuwe lijn uitgezocht, welke over circa 3 maanden leverbaar is.

    Deze lijn is er zowel in jongens/heren als in dames/meiden model. SC Joure zal beide modellen in de webshop gaan aanbieden. Zodra de nieuwe kledinglijn beschikbaar is laten we dit weten. De lijn komt beschikbaar in de oude vertrouwde SC Joure kleuren.