Nieuwe huisartsen gezocht!

07-12-2018 JOURE – Maatschap Jouster Huisartsen bestaat uit 7 huisartsen, 13 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners somatiek, 2
praktijkondersteuners GGZ, 1 praktijkondersteuner GGZ-jeugd en een praktijkmanager. Samen bieden ze zorg aan ruim 15.000 patiënten. Deze zorg wordt als zeer gemoedelijk en toegankelijk ervaren. Daar zijn we trots op! Waar ze ook trots op zijn, is dat we al ruim tien jaar NHG-geaccrediteerd zijn. Sinds begin 2018 werken ze vanuit een nieuw gezondheidscentrum, centraal gelegen in het Friese dorp Joure.

In het pand zijn tevens een apotheek, diëtist, oefentherapeut Cesar, fysiotherapie en thuiszorg gevestigd. In samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen starten we binnenkort met anderhalvelijnszorg.

Wie wordt er gezocht?
De maatschap is op zoek naar twee huisartsen die in maatschapsverband huisartsenzorg willen verlenen; naar een maat die de zorg blijvend wil verbeteren. Iemand die kritisch meedenkt over hoe we ons zorgaanbod kunnen uitbreiden. Een heer/dame met ondernemersgeest, humor en veerkracht; geen 9-tot-5-dokter. Onze voorkeur gaat uit naar een man/vrouw met belangstelling voor kwaliteitsbeleid, financiën en ICT. Deze vacature is ook goed in te vullen door een huisartsenkoppel. Tijdelijk HIDHA – als proefperiode – behoort tot de mogelijkheden.

Wat heeft de maatschap te bieden?
Ze bieden jou een inspirerende omgeving en een leuk, daadkrachtig team. Allemaal staan we voor wat we het liefste doen:
Samen werken aan een betere gezondheid. Onze moderne praktijk bevindt zich in het mooie dorp Joure, in het zuiden van Friesland. De provincie van rust, ruimte en veel water. Files kennen we niet; stoplichten en parkeerautomaten evenmin. Via de A6 ben je binnen een uur in de Randstad. Er is volop gelegenheid om riant te wonen, aan het open vaarwater bijvoorbeeld. Het centrum van Joure staat bekend als ‘altijd gezellig’. En dat kunnen wij alleen maar beamen.

Solliciteren
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Een korte, krachtige brief met cv voldoet. Deze kun je richten aan vacature@jousterhuisartsen.nl Heeft deze vacature je interesse gewekt (en voldoe je aan het profiel), maar hebben we je nog niet helemaal overtuigd? In dat geval nodigen we je graag uit voor een rondleiding in onze praktijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met collega: Roel Bos, telefoon 0513 249911. Meer informatie over de Maatschap Jouster Huisartsen vind je op: jousterhuisartsen.nl.
Graag je reactie voor 31-12-2018. Vervolgens zullen eind januari, begin februari 2019 de eerste gesprekken gepland worden