Nieuwe exploitanten zwembad Ny Suderse

28-11-2019 LEMMER – In goed overleg tussen de exploitant van Zwembad Ny Suderse de heer Jelle Rozema en Mondeel Recreatie is besloten de overeenkomst per 1 januari a.s. niet te verlengen. Inmiddels is voortzetting van de zwembadexploitatie gewaarborgd doordat recente contacten met een nieuwe exploitant een naadloze voortzetting van de exploitatie mogelijk maken. Vanaf 1 januari 2020 zal het zwembad worden geleid door het echtpaar Martin en Jinke Doef uit Emmeloord.  

Martin heeft bijna 25 jaar ervaring in de zwembadbranche en heeft zich opgewerkt van zweminstructeur tot bedrijfsleider, waarvan de afgelopen 3 jaar  in zwembad “De Rolpeal“ te Workum. Jinke is door de  jaren heen eveneens verweven geraakt in de zwembadwereld en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan als receptioniste en in het verzorgen van het interieur. Samenwerken in hetzelfde zwembad is dus niet nieuw voor het echtpaar.

Martin zal zich vooral richten op de zwembadtaken en Jinke op de administratieve werkzaamheden.

De familie Doef zit boordevol plannen. Ny Sudersé zal een nieuwe huisstijl krijgen waarbij in eerste instantie vooral gedacht wordt aan meer kleur in de  zwembadhal, waardoor er een gezellige en spontane sfeer ontstaat. Om dit te realiseren is het zwembad op 2 en 3 januari gesloten. Wel is het bad op 1 januari open voor de inmiddels traditionele nieuwjaarsduik. Hiervoor zijn de kleedruimtes en douches beschikbaar voor de deelnemers.

Eveneens zal op deze Nieuwjaarsdag de “nieuwe inwoner” van Ny Sudersé bekend worden gemaakt, waarvoor ouders met hun kinderen van harte worden uitgenodigd die dag naar het strand te komen.

Zwembadbezoekers worden door de exploitant opgeroepen tot het geven van input, ideeën en suggesties die een bijdrage kunnen leveren aan nog meer zwembadplezier. Dit om het zwembad tot een plek te maken waar de lokale bevolking zich thuis en welkom voelt. Kortom een zwembad voor iedereen om te ontspannen, te leren zwemmen, te sporten en voor de sociale contacten, waarbij klantvriendelijkheid en de hoge kwaliteit van het lesgeven het visitekaartje is!

Op  4 januari worden de deuren geopend van het zwembad in de nieuwe stijl. Op 11 januari is er een officiële opening gepland, informatie hierover zal tijdig bekend worden gemaakt.

Martin en Jinke zijn blij met eigenaar Mondeel tot een overeenkomst te zijn gekomen. Ze bedanken de eigenaar dan ook enorm hiervoor. Ook wordt uitgekeken naar de samenwerking met de BeachClub, waarbij gezamenlijk creatieve ideeën gebundeld kunnen worden om met elkaar een meerwaarde voor Lemmer en omgeving te zijn.