Nieuwe diensten en producten in 2019 bij foto Nantko

Bij Foto Nantko luiden ze het oude jaar bijna uit en beginnen weer aan een nieuw jaar vol met nieuwe diensten en producten. Zo krijgen ze een ware snelservice met canvasdoeken! Deze dienst bieden zij al geruime tijd aan, maar in 2019 gaan ze deze producten zelf in productie nemen om een snelle levering te kunnen garanderen.
Daarnaast kunnen zij ook groot formaat tuindoeken, behang, dibond, stoepbordposter en raamposters leveren met uw eigen tekst of foto!

Cursussen en workshops
Afgelopen jaar is Nantko gestart met een succesvolle fotografiecursus. Hiermee komen ze in 2019 ook weer terug! Maar daar blijft het niet bij!
Er staan een aantal cursussen videomontage op de planning met zowel Pinnacle video studio en Apple’s Imovie. Ook kunt u leuke workshops van hun verwachten, denk bijvoorbeeld aan video monteren op de Ipad of Iphone en uiteraard ook het bewerken van foto’s.

Verder gaan ze ook aandacht besteden aan fotografie nabewerking met programma’s als Adobe Photoshop en Lichtroom en een ware cursus MAC OSX! Binnenkort kunt u op hun geheel nieuwe website u gemakkelijk opgeven voor een workshop of cursus. Of neem contact op met de wel bekende winkel.

Fotolijsten en maatwerk
Al vele jaren is foto Nantko in Joure en omgeving het adres voor alle soorten fotolijsten en fotoservice. Wat veel mensen niet weten is dat zij ook maatwerk lijsten verzorgen. Heeft u een afwijkende lijst nodig qua maat, kleur of profiel? Stap gerust eens binnen om een kijkje te nemen. Zowel de fotolijsten collectie en maatwerk lijsten krijgen in 2019 een update!

Houd de website in de gaten of like onze Facebook pagina en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen. Vanuit onze winkel en fotostudio aan de Groenendalstraat in Joure wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een kleurrijk 2019!

Nantko Schanssema
Miranda Staal
Janine Kraak