Nieuwe campagne voor CBO Meilân

02-02-2020 JOURE – De gezamenlijke campagne om onderwijs talent te vinden voor CBO Meilân om samen te bouwen aan de wereld van morgen.

Afgelopen week startte deze online campagne Ja-jij! Een online campagne, die via onze social media kanalen en met behulp van de ouders en andere volgers gedeeld wordt. Op deze manier zorgen ze ervoor dat zoveel mogelijk potentiële collega’s de vacatures onder ogen krijgen.

Donderdag 30 januari was de kick-off, via social media ging er een YouTube filmpje uit en dit is de start van de campagne. De kinderen op school krijgen die dag een LEGO figuurtje. Dat is een knipoog naar ons motto: “Samen bouwen aan de wereld van morgen.”

Hoe werkt het?
Wanneer er op een school een vacature is plaatsen we die op de Ja-jij! website en op de social media kanalen van de school. We willen ouders en collega’s vragen deze vacature te delen op hun eigen social media kanalen. Daarnaast willen we u vragen op de ja-jij.nl een review achter te laten. Vinden we een nieuwe collega, dan vieren we dat met LEGO!