Nieuwbouw woon- zorgcentrum De Werf, Joure


24-02-2017 JOURE – In Joure komt een nieuw woon- zorgcentrum aan de Sluisdijk op het terrein van het voormalige Vegelingshof. Het complex bestaat uit een anderhalve-lijncentrum met medische voorzieningen, 17 appartementen waar wonen en zorg gescheiden zijn en twee verpleeghuiswoningen van elk 8 appartementen en een parkeergarage voor bewoners, personeel en bezoekers. Het anderhalve-lijncentrum bestaat uit een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, cesartherapie, een diëtist en de thuiszorg. 

Het gebouw krijgt een oppervlakte van circa 8.000 m² BVO en zal eind januari 2018 opgeleverd worden.

Dag van de bouw
Tijdens de Dag van de bouw op zaterdag 20 mei 2017 stelt het bouwbedrijf de bouwplaats van het nieuwe woon- zorgcentrum De Werf aan de Sluisdijk in Joure open voor publiek. Dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, op deze dag worden door heel Nederland projecten en bouwplaatsen opgesteld voor publiek. 

Bouwgroep Dijkstra Draaisma heet u van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Er worden voor jong en oud activiteiten georganiseerd. Onze medewerkers maar ook de opdrachtgever en onderaannemers vertellen over de (nieuw)bouw. En uiteraard staat de koffie, thee en limonade voor u klaar! Een unieke kans om op een bouwplaats rond te lopen en om alvast een voorstelling te maken van bijvoorbeeld uw nieuwe huisartsenpost.