Nieuw toeristisch Magazine 2018 nu verkrijgbaar


11-03-2018 JOURE – VVV de Friese Meren–Gaasterland, VVV Zuidwest Friesland en Stichting Regio Marketing Zuidwest Friesland (SRM ZWF) presenteren met gepaste trots het toeristische magazine 2018. Door de verregaande samenwerking van deze drie partijen wordt er voor het eerst één magazine uitgebracht voor de regio Zuidwest Friesland.

Het magazine geeft inspiratie en laat de variatie in het aanbod van Zuidwest Friesland zien; tussen de Afsluitdijk en het Woudagemaal. Denk hierbij aan de IJsselmeerkust, Gaasterland, de Friese Meren en (een deel van) de Greidhoeke.

De gids is thematisch ingedeeld en staat vol met tips en leuke recreatieve informatie. De (potentiële) bezoekers uit binnen- en buitenland ervaren de pracht van het hele gebied. Deze regio is uniek vanwege de meren, bossen, gaasten, kliffen, Elfsteden en de IJsselmeerkust. Met diverse sfeerimpressies, in beeld en verhaal, worden de vele recreatieve mogelijkheden uitgelicht.

Ook de evenementen van Leeuwarden-Fryslân 2018 worden in beeld gebracht. Een katern met een overzicht van de toeristische bedrijven maakt de gids tot een onmisbaar item voor bezoeker en toerist.

Het magazine wordt onder andere verspreid bij promotionele activiteiten. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar bij de VVV informatiepunten en bij toeristische- en recreatieve bedrijven in en buiten de regio.