Nieuw jeugdketenbeleid ontwikkel je samen

30-10-2019 JOURE – Gemeente De Fryske Marren is van plan om de jeugdketen, onder voorwaarden, te gedogen. Om dit mogelijk te maken is er nieuw jeugdketenbeleid nodig. Dit beleid wil de gemeente graag samen met de jongeren en bezoekers van keten ontwikkelen. Maar niet alleen de jeugd heeft een belangrijke stem. De gemeente wil ook graag andere belanghebbenden, zoals grondeigenaren, ouders en omwonenden, bij de beleidsontwikkeling betrekken.

Inventarisatie
Om alle partijen de kans te geven om mee te denken, is het belangrijk om te weten waar de jeugdketen zich bevinden en wie daar gebruik van maken. Ben je betrokken bij een jeugdkeet of weet je waar een jeugdkeet staat, dan hoort de gemeente dat graag. Ook als je een belanghebbende bent of kent, komen wij graag met je in contact.

Contact
Je kunt de gemeente een whatsappbericht sturen via 06 22 38 82 14 met de locatie van de jeugdkeet en wie eventueel de contactpersoon is. Of stuur ons een privébericht via facebook. Daarnaast kun je persoonlijk contact opnemen via de mail met Guus Bax, beleidsmedewerker maatschappelijk ontwikkeling, of via telefoonnummer 14 05 14. Ook wanneer je vragen hebt, of iets wil meegeven wat belangrijk is voor de ontwikkeling van het jeugdketenbeleid, dan horen wij dat graag.

Planning
De planning is om de inventarisatie van jeugdketen eind 2019 af te ronden, zodat de gesprekken begin 2020 plaats kunnen vinden.