Nieuw in Joure: Beauty-Vol Clothes

22-01-2019 JOURE – Er komt een nieuwe winkel in Joure. Karin’s Beauty-Vol Clothes heeft haar officiële opening op Op 1 en 2 Februari aanstaande. De winkel richt zich op mode voor een maatje meer. U vindt er mode vanaf maat 40/42 tot en met 60/62. Vrijdag 1 februari zijn de deuren geopend vanaf 10.00 tot 17.30 en Zaterdag 2 februari van 09.30 tot 17.00 uur.

De winkel komt met mooie merken van Ophilia, Zizzi en binnenkort ook Zay. Het aanbod wordt mogelijkerwijs tussentijds nog uitgebreid met andere kledingmerken. Ook het lingeriemerk Plaisir is verkrijgbaar, dat begint met maat 90C en gaat door tot maat 1 IOH. Ook het merk Pamela Mann is verkrijgbaar bij mij, dat zijn Curvy super stretch Panty’s, verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes.

Tijdens de is er een leuke aanbieding te vinden en krijgen alle betalende klanten een leuke verrassing. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een waardebon verloot onder de bezoekers. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen. Per 1 februari is ook de winkel online te vinden via http://www.karinsbeautyvolclothes.nl

Bij de winkel is er voldoende parkeer gelegenheid dus kom gerust langs aan de Vegelinsweg 16 te Joure.
Openingstijden:
Woensdag tot en met Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, of op afspraak.