Nestkastjes timmeren en voederhuisjes bouwen

01-11-20 OUDEHASKE – Wil je de vogels een handje helpen? Kom dan op zondag 7 november 2021 om 13:30 uur bij het buitenlokaal “Bliid op ’t Wiid” aan ‘t Nannewiid. Staatsbosbeheer en de Jeugdvogelwacht staan klaar voor jullie met materiaal.

Maak zelf een ontwerp van een voederhuisje of kies voor een bouwpakket nestkast Koolmees. Je ouders of pake en/of beppe mogen je helpen en ook gereedschap als een zaag, hamer en schroevendraaier en/of boormachine meenemen.

Wil je deze middag aan de slag voor de vogels en ben je ouder dan 5 jaar? Geef je dan samen met (minimaal) een van je ouders vóór vrijdag 5 november 17:00 uur via bliidoptwiid@hotmail.nl. Geef bij opgave ook aan of je graag een voederhuisje of een nestkastje wilt bouwen. De kosten zijn € 7,50 per kind, inclusief drinken en lekkers. Voor begeleiders is het gratis en staat er koffie en thee met lekkers klaar.

Heb je nog meer vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes, die dit ook leuk vinden: Stuur gerust dit mailtje aan ze door. Willen ze de nieuwe aankondigingen elke keer ontvangen, dan kunnen ze hun mailadres naar bliidoptwiid@hotmail.nl sturen en komen ze ook in de vaste mailinglijst. Wil je juist geen aankondigingsmailtjes meer ontvangen of op een ander mailadres? Dan kan je dit ook op dat mailadres doorgeven.

Praktische zaken:
Voor wie: Kinderen vanaf 5 jaar
Door Wie: Staatsbosbeheer in samenwerking met Dorpsbelang Oudehaske en jeugdvogelwacht
Waar: Buitenlokaal Bliid op ’t Wiid aan het Nannewiid. In Oudehaske tegenover Jousterweg 59 het schelpenpad inrijden tot aan het einde (tweede parkeerplek)
Aanmelden via: bliidoptwiid@hotmail.nl