Nederlands Openbaar Vervoer museum weer geopend voor bezoekers

11-06-2020 OUWSTERHAULE – Het Nederlands Openbaar Vervoer museum te Ouwsterhaule weer bezoekers ontvangen. Kom genieten van de vele voorwerpen uit de historie van het Openbaar Vervoer. Haal de herinneringen op aan de reisjes met het openbaar vervoer, vroeger en nu. Beleef de “O Ja” momenten.

In het museum zijn mensen die u kunnen vertellen over de voorwerpen en foto’s. U kunt uw verhalen en herinneringen ook kwijt aan de medewerkers. Bezoek vooral de vernieuwde opstelling van de GVB tram en de waterstofbus. Er is informatie voor U in de bus en tram aangebracht. Ook zijn hier diverse gereedschappen en voorwerpen uit het openbaar vervoer geplaatst, zelfs een draaiende, opengewerkte motor.

De openingstijden zijn als vanouds. U bent iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag welkom tussen 10:00 uur in de ochtend en 16:00 uur in de middag. Door de corona zijn er wel enkele beperkingen. Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten met de desinfectie gel die bij de ingang staat. Er mogen niet meer dan zeven bezoekers tegelijk in het museum zijn. Ook in het museum wordt de anderhalve meterregel toegepast. De medewerkers zullen letten op het niet voldoende afstand houdt.

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 0513-795068 of kijk op de website www.novmuseum.nl