Natuur en Cultuur fietstochten

Na het succes van de editie in 2020 worden er in de zomer van 2021 (juli – augustus en september) opnieuw een aantal Natuur- Cultuur(fiets)tochten georganiseerd. Per activiteiten dag kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan dit unieke en cultureel-artistiek-milieuvriendelijk project. Op elke middag zal ongeveer 20 kilometer worden gefietst.

DATA:
zaterdag 21 augustus
zaterdag 28 augustus
zondag 5 september.

Start en Finish: Rooms Katholieke kerk Joure, Midstraat 110.
Tijd: 13.30 – 17.00 uur (afsluiting met hapje & drankje)

Vooraf-inschrijving/ aanmelding VVV-Joure of reserveer via 06-55 96 32 18. Je mag je inschrijven voor één fietstocht , maar aangezien het diverse routes zullen zijn, kun je ook aan alle tochten deelnemen. De bedoeling is dat men bij de eerste locatie samenkomt voor koffie/thee en taart.

Na de koffie vindt het eerste mini-concertje plaats, vervolgens gaat men fietsen en wordt onderweg nogmaals getrakteerd op twee bijzondere concerten.

Kosten:
Inclusief alle catering): slechts €20,- per persoon.

Vijf musici
In totaal doen er 5 musici mee, te weten: Anita Jongerman (viool), Inge Jongerman (viool), Magrita Rondeel (cello), Martin de Ruiter (bandoneon) en Jan Vermaning (bugel/presentator). De muziek is easy-listing/ licht-klassiek en er zullen. ‘oude’ en ‘moderne’ gedichten en Proza voorgedragen worden.

Kernwoorden: bezinning – ontspanning en verbondenheid. Stelt u zich het eens voor…..de zwoele zomerse bandoneon met een vleugje strijkers….

Wanneer er nog vragen zijn, kunt u mailen/bellen naar: 06 55 96 32 18

NB. Ten alle tijde (bij de concerten/lezingen als tijdens de verplaatsingen zullen de richtlijnen van de overheid, GGD-Fryslân en het RIVM in acht worden genomen.