Muziekbeestje: Laat eend met rust

13-09-2020 JOURE – Op zaterdag 26 september gaat Hinke van het Muziekbeestje voorlezen en muziek maken met het prentenboek ‘Laat eend met rust’. Een vrolijke activiteit voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Laat eend met rust
Iedere maand komt Hinke Strien van het Muziekbeestje langs en gaan we muziek maken en dansen! Deze maand gaat Hinke voorlezen en samen met de kinderen muziek maken met Laat eend met rust.

Eend is een knorrige vogel die last heeft van alles en iedereen; hij wil geen fladderende, kwakende, zingende, spetterende buren, hij wil rust. Hij verkast steeds naar een andere vijver, maar elke keer is er weer iets anders dat zijn rust verstoort. Uiteindelijk komt hij terecht in een vijver waar een mopperig kikkertje woont. Ze gedogen elkaar en leven naast elkaar in stilte tot een beverfamilie zich meldt als nieuwe buren. Dan doen Eend en Kikker een bijzondere ontdekking.

Doe je mee?
Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen met deze gezellige activiteit.
Reserveer daarom hieronder snel je kaartje, dan weet je zeker dat jij er bij bent! Ben je lid van de bibliotheek? Dan kost een kaartje € 2,- Ben je nog niet lid? Dan betaal je € 4,- voor een kaartje. Je mag natuurlijk ook altijd lid worden van de bibliotheek, dat is helemaal gratis!

Alleen kinderen kopen een kaartje; per kind heeft één begeleider gratis toegang.