Modeltreinbeurs op zaterdag 19 september

10-09-2020 JOURE – Op zaterdag 19 september aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs in Joure plaats in ‘t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. Nadat de beurs vanaf maart een paar maanden heeft stilgelegen is dit de tweede beurs in Joure in het Coronatijdperk die georganiseerd mag worden.

De vorige beurs in Juli is goed ontvangen. Bezoekers waren blij dat er eindelijk weer iets georganiseerd kon worden. De extra Coronamaatregelen werden dan ook voor lief genomen. De ruime zalen in ‘t Haske bieden de mogelijkheid om een doorlopende eenrichtingsroute langs alle deelnemers te maken.

De 1,5 meter afstand kan daarbij in acht genomen worden en als het te druk wordt moet de bezoeker even wachten. Zaterdag 19 september aanstaande gaat het plaatsvinden in Joure in ‘t Haske, Vegelinsweg 20, en wordt er begonnen om 09.45 en eindigen in principe om 14.00 uur, maar als dat nodig blijkt, kunnen de deuren langer open blijven.

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

De zaal is geopend van 09:45 – 14.15 uur. De toegangsprijs bedraagt voor:      Volwassenen € 3,00
Kinderen        € 1,30