Meezing-concert Les Rigolaux


02-11-2017 SINT NICOLAASGA – Zondag 12 november 2017 geeft Opera, Operette- en Musicalkoor Les Rigolaux weer haar populaire meezing-concert in Sint Nyk.
Les Rigolaux is weer helemaal op stoom. Na de wisseling van dirigent en pianist was het afgelopen jaar een beetje zoeken, maar ze gaat nu weer met volle kracht vooruit. Onder leiding van dirigente Froukje de Wit en Eise Hille Ris Lambers op piano, neemt het koor u mee op reis door het muzikale landschap van opera, operette en musical.

Gastoptredens zijn er van soliste Froukje Stellingwerf, een oude bekende van Les Rigolaux, Peter Wagenaar op piano en de band van de pianist.
Zij blikken terug met onder andere hoogtepunten uit Les Miserables, maar vernieuwen ook met stukken uit The Phantom of the Opera, The Wizard of Oz en The West Wide Story. Veel van de liederen zullen u bekend voorkomen en wij begrijpen dat u hierbij graag meezingt en nodigen u uit om dat vooral ook te doen.

Daarnaast wordt u van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend op een maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur een koorrepetitie bij te wonen, in het Gebouw Unitas aan de Omloop 1 te St Nyk. Het koor bestaat uit zo’n 30 dames en heren en kan altijd nieuwe stemmen gebruiken. Het concert op zondag 12 november wordt gehouden in het Zalencentrum Sint Nyk aan de Baron van Hardenbroekstraat 3 te Sint Nyk en begint om 15.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop à € 10,- verkrijgbaar bij Van der Leest in Sint Nyk, bij de Primera in Joure of voor €12,50 aan de zaal. Meer info vindt u op de site van Les Rigolaux: http://www.lesrigolaux.nl.