Meedoen aan cultureel project DNALWD2018


21-02-2018 JOURE – Donderdag 22 februari kunt u deelnemen aan een cultureel Mienskipsproject van Leeuwarden/Fryslân 2018, genaamd DNALWD2018. Om 10 uur bent u van harte welkom bij KoffieMiks voor een lekker kopje koffie en gezelligheid, maar ook om uw persoonlijke buisje te vullen. Met úw verhaal.

DNALWD2018 verzamelt ‘verhalen’ van de inwoners van Leeuwarden en Fryslân. Persoonlijke verhalen, die iets te maken hebben met de eigen omgeving. Een voorwerp, foto of minikunstwerk. Een spreuk die je raakt. Een takje van je lievelingsboom. Een plukje haar van je hond. Alles kan (behalve vloeistof en beestjes), zolang het maar in één buisje past. Al dit creatieve DNA vormt één kunstwerk dat dit jaar in het Leeuwarder gemeentehuis te zien is.

Wilt u uw DNA-buisje toevoegen aan het kunstwerk? Kom dan met uw ‘verhaal’ naar KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure. Daar zitten vrijwilligers klaar voor uitleg en hulp bij de registratie op de digitale projectpagina.KoffieMiks is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een ontspannen sfeer een kopje koffie te drinken, (nieuwe) mensen te ontmoeten en geïnformeerd te worden over actuele onderwerpen, activiteiten en regelingen.

Er wordt een vrijwillige bijdrage voor de koffie gevraagd. Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Tijdstip: van 10 uur tot ongeveer half 12

Voor meer informatie:
bel of mail naar Rosalie de Konink, Consulent Ontmoeting, 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl