Medewerker zorgondersteuning, 12 uur, kleinschalig wonen De Werf

31-12-2019 JOURE – Per direct zijn is Stichting Hof & Hiem op zoek naar een enthousiaste

medewerker zorgondersteuning

met als eerste standplaats kleinschalig wonen De Werf. De arbeidsduur bedraagt 12 uur per week. Verhoging van het aantal arbeidsuren (tot een maximum van 15 uur) is bespreekbaar.

De uren worden wisselend per ochtend of avond á 3 uur per dienst gedurende 4 keer per week ingezet.

Functie informatie
In deze functie bestaan je werkzaamheden in hoofdzaak uit het leveren van eenvoudige hand- en spandiensten aan bewoners in de woonkamer van deze locatie. De medewerker zorgondersteuning is werkzaam in een zelfstandig team.

Profiel
Je beschikt over kennis van de basisprincipes van huishoudhygiëne. Daarnaast vragen wij van je dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed werkklimaat, salariëring en rechtspositie volgens de cao-VVT. Daarnaast biedt Hof en Hiem de mogelijkheid gebruik te maken van een werkkostenregeling met verschillende keuze mogelijkheden en bieden wij de mogelijkheid voor deelname aan diverse collectieve verzekeringen. Hof en Hiem kent een eigen reiskostenregeling.

Informatie 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jetske Noor of Tineke Woord via telefoonnummer 0513 – 481046.

Vacaturenummer
DW201909

Wil je solliciteren?
Je kunt op deze vacature reageren middels het schrijven van een sollicitatiebrief voorzien van cv en motivatie, onder vermelding van vacaturenummer DW201909. Deze kan worden gemaild (vacature@hofenhiem.nl) aan de afdeling Personeelszaken, t.a.v. Esther Boersma-Bosma. Je kunt reageren tot 2 januari 2020.

Via genoemd emailadres ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij je emailberichten in de map met ‘ongewenste berichten’ terecht komt. Check deze map dus regelmatig om geen berichten van onze zorggroep te missen.

Tot slot
Wanneer je in dienst komt bij Zorggroep Hof en Hiem, dan ontvang je tijdens het indiensttredingsproces het verzoek tot het digitaal aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) via Justis. De kosten voor het aanvragen van de VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.

De kosten voor het verplicht aanvragen van een VOG worden vergoed door Zorggroep Hof en Hiem.