Marissa uit Langweer op cover Boerinnen kalender 2018


01-10-2018 JOURE/LANGWEER – De persberichten werden vanochtend verspreid om te laten weten dat de Boerinnen kalender 2018 er weer aan zit te komen. In deze editie waren er maar liefst 5 Friese deelnemers. Ook Marissa Visser uit Langweer deed een poging. Op de vraag hoe ze erbij kwam om mee te doen antwoordde ze: “Het was eigenlijk naar aanleiding van de inzending van Janika Bax uit Sint Nicolaasga. Toen ik dat zag dacht ik bij mezelf, ja dat is echt iets voor mij! Ek mem hat dat altyd sein’.

Op de vraag of ze al eens eerder model had gestaan werd al snel duidelijk dat ze geen eerdere ervaring heeft gehad op professioneel gebied, wel heeft ze als amateur model gestaan. “Maar meestal was in combinatie met paarden”

Gek op Paarden
Vanaf jong af aan was Marissa al gek van paarden. Op haar 12e stapte ze op de fiets en ging op zoek naar paarden die ze mocht verzorgen. Uiteindelijk kwam ze bij een boerderij terecht in Dijken waar ze nu paarden traint.

Marissa werd uiteindelijk gekozen uit ruim 300 inzendingen. “Je wordt uitgenodigd voor een gesprek tijdens een zogenaamde casting dag. Daar houden ze een interview met je en wordt er gekeken hoe je met de camera omgaat. Daarna werd ik uitgenodigd om te poseren.” Niet alleen staan de foto’s in de kalender maar ook waren de foto’s al in de Telegraaf te vinden. Inmiddels is Marissa ook al gescout voor ‘Miss Beauty Netherlands’