Mantelzorg café in de Fryske Marren


26-04-2017 JOURE – Het Mantelzorg Café is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er is informatie over zaken die voor mantelzorgers van belang zijn. TinZ, Patyna, Buurtzorg Skarsterlân, Thuiszorg Zuidwest Friesland, Hof en Hiem, Zorggroep Sint Maarten en Punt Twa ( MIks welzijn) organiseren het Mantelzorg Café. Op 11 mei 2017  bent u van harte welkom bij Miks Welzijn, Brugstraat 1, te Joure . 

Het thema van deze avond zal zijn “ Hoe werkt het sociaal wijkteam “.  Mevr. Lucie Schuiling / Hofsteege en Mevr. Pietie Huitema komen hierover vertellen. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Het programma van deze avond start om  20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten.

De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. U kunt zich opgeven bij Punt Twa (Miks Welzijn ), telefonisch via 0513-414593 of per mail: telefoon@miks-welzijn.nl .  U kunt ook komen zonder opgave, maar om te kunnen weten op hoeveel personen er moet worden gerekend , geeft de organisatie er de voorkeur aan dat u zich opgeeft.

Als iemand bij u thuis een oogje in het zeil moet houden, kunt u dat melden bij uw opgave, in dat geval kunnen we de ervaren vrijwilligers van Stand-by inschakelen voor vervangende mantelzorg. Mocht u vervoer nodig hebben ,neem dan minimaal één dag van te voren, contact op met de Stichting Vervoersdienst Skarsterlân, tel. 0513-418520, bereikbaar tussen 09.00 tot 10.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francien Bekius, Mantelzorgondersteuning Punt Twa, bereikbaar van maandag t/m donderdag . Tel. 0513-414593.