Malle Pietje ook dit jaar op tournee in en om Joure


29-09-2017 JOURE – Het is nog wat vroeg maar in Spanje zijn de voorbereidingen al weer in volle gang voor het komende Sinterklaasfeest. Dus kan Malle Pietje niet achter blijven om alvast wat te laten horen van haar plannen voor dit jaar. Malle Pietje wil dit jaar weer vele mensen blij maken met een persoonlijk bezoekje. Denk dan aan een professioneel, persoonlijk & mal bezoekje. Malle Pietje is namelijk dol op feestjes en gezelligheid dus met de sinterklaasperiode is zij volledig in haar sas!

Dit kan een bezoekje bij u thuis, uw bedrijf/ gastouder(s) of eventueel ergens anders zijn. Van alles is mogelijk en ze is flexibel maar één ding is zeker: het wordt een gezellige en onvergetelijke boel als Malle Pietje langs komt!

Wilt u dat Malle Pietje langs komt?  Voor meer informatie of eventuele wensen mag u altijd een persoonlijk berichtje sturen via haar persoonlijke facebookpagina. Ze kijkt weer uit naar deze geweldig mooie maar vooral gezellige kindertijd en zou het leuk vinden u dan te zien!

http://www.facebook.com/malle.pietje.77985