Maeykehiem niet in de prijzen bij gouden Loekie verkiezingen

19-02-2020 SINT NICOLAASGA – Siete en Eelco werden – als genomineerden voor de beste reclame van 2019 – uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking. Een uitnodiging die we uiteraard met beide handen aan namen, want de heren verdienden wel een feestje na alle aandacht.

De afgelopen dagen hebben we er voor gezorgd dat dit ook echt een feestje kon worden voor Siete en Eelco. Extra kaarten voor familie, extra begeleiding, een rustige ruimte op de plek van de uitreiking en goed vervoer. Het was mooi om te zien dat het geen vraag was of Eelco mee kon, maar dat iedereen met elkaar keek hoe hij mee kon.

Dat is zeker geslaagd! Prachtig gekleed stapten ze in een luxe busje – met dank aan het ministerie en de Ikzorg campagne – naar Amsterdam voor een geweldige avond.

“Helaas” geen officiële prijs, maar voor ons zijn de heren al tijden de winnaar. En niet alleen zij, want zij staan symbool voor alle geweldige cliënten en medewerkers van Maeykehiem. Uiteindelijk werd de campagne beloond met een laatste plaats in de verkiezingen.