‘Lokkich nijjier’ wandeling in Rysterbos voor Frisse start

28-12-2019 JOURE – Er is alweer een nieuw jaar begonnen! De tijd vliegt zo snel voorbij dat we niet moeten vergeten om het nieuwe jaar te vieren. Kom jij naar ons feestje? Het is natuurlijk weer tijd voor de goede voornemens, waaronder meer wandelen in de natuur! Daarom organiseren wij den ‘Lokkich nijjier’- wandeling in het Rysterbosk. Kleed je lekker warm aan, want we gaan een frisse start maken.

Het Rysterbosk is een oud wandelbos met een prachtig golvende ondergrond. Het bos bestaat voor het grootste deel uit loofbos, met veel eiken en mooie beuken. De naaldbomen, zoals de grove den, worden langzaam vervangen door loofbomen. Daarnaast staat er ook nog een bijzondere boom tussen, namelijk de wintereik. Deze soort komt niet veel voor in Nederland. Schrik niet, maar het is zomaar mogelijk dat we reeën of eekhoorntjes tegenkomen!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of bel 0511 – 53 96 18 (let op: alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen). Vraag bij meer dan 8 personen een groepsexcursie aan!