Liefde’s-tour Willow Mae

09-02-2020 JOURE – Een Valentijnsevent voor een liefdevol leven. Een muzikale beleving met een liefdesmarkt van lokale ondernemers in de Doopsgezinde kerk in Joure.

Willow Mae wil de liefde vieren. Een liefdevol leven, in al haar facetten, zou de wereld een stuk mooier maken. Om door de liefde gegrepen te worden zijn er zoveel gevoelens die we doorstaan. We zouden de liefde bijna niet meer aangaan. Bijna…

Samen met lokale ondernemers op een Liefdesmarkt neemt Willow Mae je tijdens deze liefdestour mee op een reis. Een reis met muziek en spoken word, met producten en diensten die jou (liefdes)geluk voor ogen hebben. Voor nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Tijdens deze tour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum Song of Songs welke in 2019 op CD uitkwam en in 2020 digitaal en als Bookazine verschijnt. Willow Mae neemt je met haar muziek mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde.

Liefdestour Willow Mae
Ontvangst gasten: 19:30 uur
Tijdsduur concert: 20:00 uur tot 22:00 uur
Locatie: Doopsgezinde kerk, Joure

Tickets via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-liefdestour-willow-mae-joure-81291588329 Of: willowmaemusic.nl 

Ticketprijs (exclusief servicekosten): early bird €16,-
Normaal: €18,-
Deur: €20,-