Lezing Ina Terra over anders leren

03-10-2019 JOURE – Woensdag 9 oktober om 20.00 uur geeft Ina Terra een lezing over beelddenken in de Bibliotheek in Joure. Door beelddenkende kinderen een andere manier van leren aan te bieden kun je voorkomen dat ze vastlopen op school.

Ina Terra heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de onderliggende oorzaken van concentratieproblemen (ADHD) en leerproblemen bij kinderen. Nadat zij haar baan in de kinder- en jeugdpsychiatrie opzegde en zich ging verdiepen in Beelddenken, ging er een wereld voor haar open. Ze ontdekte dat veel kinderen vastlopen op school omdat ze op een andere manier leren en informatie opslaan.

Sinds 2013 begeleid Ina in haar eigen praktijk kinderen en hun ouders op gebied van leren. Daarnaast werkt zij samen met Beelddenkende kinderen om visuele leermiddelen te ontwikkelen op gebied van taal, spelling, rekenen en klokkijken. In haar lezing zal ze vertellen over haar eigen zoektocht naar antwoorden en hoopt ze ouders en leerkrachten te inspireren om samen op te trekken als het gaat om het onderwijzen van onze kinderen.

De lezing is gratis toegankelijk, wel graag even aanmelden op www.bmf.nl/beelddenken  
Inloop vanaf 19.45 uur.