Lezen met je baby

15-12-2019 JOURE – Baby’s houden van boeken! Kom gezellig samen met je baby of dreumes naar de BoekStart inloopochtend en ontdek hoe leuk lezen op deze leeftijd al is.

Inloopochtend
Tijdens de BoekStart inloopochtend kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en ontdek je verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby en/of peuter. Er wordt voorgelezen door een medewerker van de Bibliotheek en je kunt ervaringen uitwisselen met andere ouders, onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtend is gratis. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen! Bijna alle bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen van de gemeente, op het consultatiebureau of op een andere manier een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om hun kindje gratis lid te maken van de Bibliotheek en om het BoekStart-koffertje, met daarin twee leuke babyboekjes, op te halen in de bieb. Die biedt verder een BoekStart-collectie met baby- en peuterboekjes om te lenen.