Levenstestament bij Koffiemiks

06-06-2019 JOURE – Volgende week donderdag (13 juni) komt notaris Heidi Harmsma naar KoffieMiks met nuttige informatie over het levenstestament. In een levenstestament legt u vast wie uw financiële, medische en persoonlijke zaken zal regelen als u dit zelf niet meer kunt. En op welke manier die persoon dat zal doen. Zo houdt u zelf de regie. Iedereen die hierover meer wil weten is van harte welkom. En neem al uw vragen mee!

Uitsmijter met verhalenbingo, lunch en uitstapje
Donderdag 27 juni luiden we KoffieMiks uit met een gezellige uitsmijter: koffie met lekkers, een verrassende verhalenbingo en een gezamenlijke lunch. Wilt u mee eten? Geeft u zich dan vooraf even op bij Miks via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl
Vijfentwintig mensen kunnen vanaf 13 uur mee met een rondrit door de gemeente met een oude schoolbus “De Gaasterland Express” en een boottochtje over de Luts. De bijdrage slechts 3 euro. Wilt u met ons mee op pad? Bel of mail dan snel naar Miks, eveneens via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl

Een vervolg na de zomer?
Met dit voorzomer-programma komt helaas een einde aan KoffieMiks onder de vlag van Miks welzijn. Na de zomer zal duidelijk worden of er een vervolg komt op deze koffieontmoeting, dat zoveel meer is dan samen gezellig koffie drinken. Elf jaar lang bood KoffieMiks de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, elkaar tot steun te zijn, zinvolle informatie te krijgen over regelingen en voorzieningen en zo nu en dan samen te eten of een activiteit te doen.

Voor een groot aantal 50 plussers uit Joure en omgeving was KoffieMiks dan ook een gemoedelijke, vertrouwde en inspirerende plek, waarbij de vrijwilligers en een groot aantal stagiaires steeds van onschatbare waarde waren. De nieuwe welzijnsorganisatie ‘Sociaal werk de Kear’ neemt KoffieMiks niet over van Miks welzijn.

Wel wil de Kear in gesprek met de KoffieMiks deelnemers en vrijwilligers. Als de groep dat wil zullen zij hulp bieden bij het zelf organiseren van een vervolg. KoffieMiks is een gezellige en informatieve koffieochtend, die het hele jaar (meestal) op de 2de en 4de donderdag van de maand plaatsvindt.

KoffieMiks is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een ontspannen sfeer een kopje koffie te drinken, (nieuwe) mensen te ontmoeten en geïnformeerd te worden over actuele onderwerpen, activiteiten en regelingen. Deelname is gratis. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Locatie: Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure
Tijdstip: van 10 uur tot ongeveer half 12

Bel of mail voor meer informatie naar Rosalie de Konink (consulent ontmoeting) via: 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl