Leer uw kind stap voor stap omgaan met geld


13-05-2017 OUDEHASKE – Jong geleerd is oud gedaan. Met de JongWijs Spaar- en Betaalrekening van RegioBank kunt u uw kind wijzer in geldzaken maken. Deze rekeningen groeien mee met uw kind. Eerst alleen sparen. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij.

Spelenderwijs leren is leuk
JongWijs groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket voor uw kind. Met allerlei opties, zoals een betaalpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. U bepaalt zelf wanneer uw kind toe is aan deze opties. Wij wijzen u jaarlijks op de mogelijkheden. Het is vervolgens aan u wat u wilt aanvragen. Zo kunt u uw kind in een eigen tempo wijzer in geldzaken maken.

Jaarlijkse post met praktische geldtips voor u en uw kind
Uw kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips van JongWijs. We starten eenvoudig. Onze tips groeien mee met de leeftijd. Ook u krijgt jaarlijks post van JongWijs. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. Met JongWijs kunt u uw kind spelenderwijs leren omgaan met geld.

Welkomstcadeau
Bij het openen van een JongWijs pakket ontvangt uw kind een leuk welkomstcadeau. Vanaf dat moment ontvangen u en uw kind jaarlijks post. En uiteraard staat uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook voor u klaar. Voor vragen over betalen en sparen en veilig gebruik van een betaalpas. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u graag om uw kind te leren omgaan met geld.

Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 0513-677400 of kijk op http://www.foppie.nl