Ledenvergadering Burgerpartij De Fryske Marren

14-01-2019 JOURE – Op donderdag 31 januari zal de eerste ledenvergadering plaatsvinden van de Burgerpartij De Fryske Marren. De vergadering zal worden gehouden op de bovenverdieping van de Stuit (Elias Annes Borgerstraat 25) te Joure. Geïnteresseerden kunnen zich ter plaatse inschrijven om lid te worden van de partij. Naast de partijleden zal ook het nieuwe bestuur aan u worden gepresenteerd.

Het lidmaatschap van de Burgerpartij DFM is vooralsnog vastgesteld op €6,50 per jaar. De reden van het lage bedrag van een lidmaatschap is omdat wij graag toegankelijk willen zijn voor alle bewoners. Op deze wijze kunnen burgers met een kleine bestedingsruimte ook hun stem laten horen tijdens de ledenvergadering en inspraak hebben op de partij.

Uiteraard is het mogelijk om de partij ook financieel een hart onder de riem te steken. Mogelijkheden hiervoor lichten wij dan graag telefonisch of persoonlijk toe. Om rekening te houden met het aantal bezoekers wordt aanmelden gewaardeerd. Dit kunt u doen via telefoonnummer 06 – 22 86 99 29