Ledensponsoring voor het NOV museum


19-11-2017 OUWSTERHAULE – Ook dit jaar houdt de rabobank de actie Rabo Ledensponsoring. Leden van de bank kunnen in december 2017 hun stem uitbrengen en vijf euro van hun sponsorbudget weggeven aan een vereniging, stichting of instelling naar keuze. Verenigingen, stichtingen of instellingen uit de Friese Zuidwesthoek, die klant zijn bij onze bank, ontvingen een e-mail waarin zij werden uitgenodigd om mee te doen. 

Leden van onze bank kunnen hun stem de hele maand december uitbrengen. Ieder lid kan één stem uitbrengen op één van de deelnemende verenigingen. Een stem is € 5 waard. Stemmen kan alleen via de website van de bank. Hierop staat een elektronisch stembiljet, samen met een lijst met deelnemende verenigingen.

Begin januari worden de stemmen geteld. Vervolgens ontvangen de verenigingen per e-mail bericht hoeveel stemmen de actie de vereniging heeft opgeleverd en welk bedrag de bank aan uw vereniging overmaken. Ook als uw vereniging geen stemmen krijgt ontvangt u hiervan bericht. 

Via het ledenmagazine Dichterbij dat begin december 2017 verschijnt nodigt de bank haar leden uit om in de maand december hun stem uit te brengen. Ook het NOV-museum te Ouwsterhaule heeft zich aangemeld voor deze actie. Stemmen voor het NOV museum kan in december op nummer RLS 128.