Langer zelfstandig wonen en mantelzorg


01-09-2017 JOURE – Het Mantelzorgcafé is een plek voor ontmoeting, ontspanning en het uitwisselen van ervaringen. Er is ruimte voor het stellen van vragen, er is informatie over voor mantelzorgers belangrijke zaken. Ook als u geen mantelzorger bent, bent u van harte welkom! Partners, familieleden, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden, het Mantelzorgcafé is er voor iedereen. 

Op donderdag 14 september, van 20.00 – 21.30 uur vindt er aan de Professor Titus Brandsmaweg 62 te Joure een nieuw mantelzorgcafé plaats. Het thema is  IkWoonLeefZorg, waarbij het over langer zelfstandig wonen en mantelzorg gaat. Het project biedt u informatie over zorg en wonen, u krijgt tips over veilig bankieren, sociale activiteiten, inzicht in financiële mogelijkheden en concrete oplossingen. 

Een medewerker van een bank komt deze avond vertellen over dit onlineprogramma. En vertelt ook over de mogelijkheden om voorlichting te ontvangen in huiselijke sfeer. U kunt zich opgeven bij Punt Twa (Miks welzijn) via 0513-414593 of telefoon@miks-welzijn.nl. U bent welkom zonder opgave, echter we vinden het prettig om te weten op hoeveel aanwezigen we ongeveer kunnen rekenen.