Landelijke Open Huizen Dag


01-04-2017 JOURE – Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars Open Huizen Dag. Vandaag doen woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag waarop woningen vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De Open Huizen Dag kan nog altijd rekenen op grote belangstelling. Op deze dag doet ca. 25% van het totale woningaanbod in Nederland mee en houden tienduizenden woningbezitters Open Huis.

Bezoekers Open Huizen dagen
Voorgaande Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de Open Huizen dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Uw woning en de Open Huizen Dag
Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Meedoen aan de Open Huizen Dag is altijd gratis.

Profiteer van de open Huizen Dag
Een groot aantal huizenbezitters dat hun huis wil verkopen en stelt hun woning open voor bezichtiging tijdens de Open Huizen Dag. Dit geldt voor woningbezitters door heel Nederland, en voor huizen van elke prijscategorie. Door meerdere huizen op dezelfde dag te bezoeken bespaart de potentiële koper tijd, en kunnen huizen gemakkelijker vergeleken worden. Voor u heeft het als voordeel dat er veel geïnteresseerden langskomen, wat de kans dat uw huis verkocht wordt natuurlijk vergroot.

Financieel
Voor gratis advies en oriëntatie is Regiobank Oudehaske vandaag geopend om financiële vragen van u te beantwoorden. Zij kunnen u helpen om de juiste hypotheek voor u te vinden en helpen met de aanvraag. Kijk ook op http://www.foppie.nl