Laatste werkdag bij Holtrop BLZ in stijl afgesloten

23-02-2019 JOURE – Vandaag was het de hele dag feest bij Holtrop BLZ. Het was de laatste officiële werkdag voor Rudi de Bruin & Grietje Elsinga. Alvorens zij de winkel konden openen was er eerst een kappersbehandeling bij Team Hummel. Vervolgens moesten zij zich melden bij de Breimer voor een heerlijk ontbijt wat voor hen klaar stond. De blauwe loper was inmiddels klaar gelegd en de klanten konden om 9:00 uur naar binnen voor hun producten en een kopje koffie.

Tussen de middag was er een lunch aanwezig die verzorgt werd door bakkerij Breimer. Om 16:00 uur kwam het eind van de dag dan ook officieel in zicht. Eerst werden de aanstaande ‘oud’ ondernemers getrakteerd op een muzikaal intermezzo van het vrouwenkoor ‘Bruzenije’. Het laatste waar ze mee verrast werden was de ‘vakantie’ en de solexclub waar ze beiden lid van zijn die heb daarin begeleiden. Om 17:00 uur kwamen ook de nieuwe eigenaren om echt afscheid te nemen van het ondernemerspaar.

De dag werd mede mogelijk gemaakt door Jacob & Mieke, Hammie & Anton, Harry & Jikkie, Jan & Hannie, Richard & Esther, Ronald, Regina, Sven, Vincent en Tim.