Laatste kans om je in te schrijven voor mijndeelauto pilot


15-06-2018 JOURE – Dinsdag zal er bekend worden welke 20 chauffeurs er zijn uitgeloot om 4 weken gratis gebruik te maken van mijndeelauto.frl. Gratis?? Nou ja, je betaald alleen de benzine kosten en werkt mee aan het onderzoek van de pilot. Kleine moeite maar een maand lang heel veel plezier! Je kunt je dus alleen vandaag en morgen nog inschrijven! Je zou denken dat er een addertje onder het gras zit… Nee, geen addertjes aanwezig. Het betreft een pilot/onderzoek. Jouregio en Mijndeelauto.frl hebben besloten om samen te werken in dit onderzoek.

Waarom mijndeelauto.frl
Mijndeelauto.frl richt zich op mensen die niet in het bezit van een auto maar wel een rijbewijs hebben. Niet iedereen heeft altijd een auto nodig, maar soms kan het handig zijn dat je toch de beschikking hebt over een auto. Stel je moet op sollicitatiegesprek maar je partner heeft op dat moment ook de auto nodig voor het werk. Hoe handig is het dan dat je via een simpele app een auto kunt reserveren op de tijd dat jij een sollicitatie gesprek hebt? Om te testen hoe het systeem werkt, inzicht te krijgen in het gebruikersgemak en waar mogelijk te verbeteren is er onderzoek nodig.

Aanmelden

Na het aanmelden krijg de instructies en de link van de app naar je terug gemaild! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel plezier met je 4 weken gratis rijplezier! Wil jij gratis meedoen aan dit onderzoek?

* Met het aanvinken van de keuze gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens van Mijndeelauto.frl. De Privacy wordt gegarandeerd volgens de nieuwe AVG regeling die is ingegaan sinds 25 mei 2018. Meer hierover vindt u terug via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg