Kwetsbare bajesverhalen bij Iepen Doar

19-03-2019 JOURE – Bajesverhalen over kwetsbaarheid en afhankelijkheid, dat is de inhoud van de boeiende lezing, die Henk Dillerop op woensdag 27 maart bij Iepen Doar geeft. Henk Dillerop uit Leeuwarden ‘leeft’ al ruim veertig jaar tussen moordenaars, overvallers, verkrachters, fraudeurs en brandstichters. De eerste 26 jaar als rechercheur en baas van de inlichtingendienst en daarna als gevangenisdirecteur. Dillerop is echter ook dichter en beeldend kunstenaar. Deze twee bijzondere werelden komen samen in een zeer boeiend verhaal. U bent van harte welkom!

De vrijwilligers van Iepen Doar organiseren ieder winterseizoen 10 boeiende lezingen, voor iedereen die belangstelling heeft voor cultuur, natuur, historie en maatschappelijke onderwerpen.

De locatie van Miks welzijn is aan de Brugstraat 1 te Joure. Op woensdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur vindt de lezing plaats. Opgave vooraf is niet mogelijk. De entree bedraagt €5,- maar is dan inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Bel of mail voor meer informatie naar Rosalie de Konink (consulent ontmoeting) via: 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl