Koop nu je ticket voor Lemster Dickens Festijn

28-10-2019 LEMMER – De voorbereidingen van het Winterevenement Lemster Dickens Festijn zijn in volle gang. Op 14 en 15 december 2019 gaat Lemmer terug in de tijd. Het thema van 2019 is ‘Lemmer komt op stoom’. Koop nu alvast je ticket in de voorverkoop en zorg dat je dit bijzondere festijn niet mist.

Over het Lemster Dickens Festijn 2019
Het Lemster Dickens Festijn is een sfeervol winterevenement in het centrum van het oude vissersdorp Lemmer. Geheel in stijl van de boeken van Charles Dickens, kom je tijdens het Lemster Dickens Festijn terecht in een wereld vol bijzondere personages. Je ontmoet  vissersvrouwen, straatkinderen, gespuis en gegoede burgerij in een mix van Dickens en het historische Lemmer van eind achttienhonderd. 

Naast de bijna 500 vrijwilligers, acteurs en figuranten die je meenemen in de oude tijd, is er volop muziek te horen; koren zingen Christmas Carols, kinderen spelen musical, zeelieden zingen shanty en bij de verschillende binnen- en buitenpodia swing je mee met de muzikanten.
Ook zorgen de sfeervolle winterfair en de vele locaties voor een hapje of een drankje ervoor dat je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt om de magische sfeer in hartje Lemmer te beleven.

Tickets
Tickets zijn online te koop op de website www.Lemsterdickensfestijn.nl. Vanaf 1 november zijn de tickets ook te koop bij Jumbo, Bruinsma Kaas & Wijn, Primera en Break Out. In de voorverkoop zijn de tickets €3.50 voor volwassenen, €1,75 voor kinderen 4-12 jaar en tot en met 3 jaar gratis. Aan de kassa zijn de tickets €4,00 voor volwassenen en voor kinderen 4-12 jaar €2,00.

Word vriend van Dickens
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om vriend van Dickens te worden. Voor een klein bedrag ben je voorzien van kaartjes, speel je mee in de Dickens vriendenloterij en profiteer je het hele jaar van korting bij Lemster ondernemers. Meer info is te vinden op de website www.lemsterdickensfestijn.nl