KoffieMiks nog 2 keer in september


19-09-2017 JOURE – In september is er twee maal een KoffieMiks. Op donderdag 21 en 28 september ontvangen de vrijwilligers u vanaf 10 uur met een lekker kopje koffie. Of thee natuurlijk. Elke keer zal er een speciale activiteit zijn. Deelname is gratis. Alleen voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. KoffieMiks vindt zoals altijd plaats in de gezellige foyer van Miks, Brugstraat 1 te Joure.

Op 21 september is bij KoffieMiks de aftrap van de Week vol Ontmoeting voor regio Joure. Miks organiseert deze ontmoetingsweek elk jaar in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Na de koffie gaan de bezoekers op een leuke manier met elkaar in gesprek over ieders talenten. Hierdoor leer je jezelf en anderen beter kennen en vooral waarderen. Daarna staat de Schuif-maar-aan tafel klaar voor een gezellige én lekkere lunch, a € 3,-. Wilt u 21 september meedoen en mee-eten? Mail of bel dan met Miks welzijn, telefoon@miks-welzijn.nl of 0513-414593. Opgave kan uiterlijk tot 18 september. En kent u iemand die dit misschien ook leuk vindt? Nodig hem of haar dan uit om mee te gaan!

Op 28 september is het Jouster Merke. Daarom gaan de bezoekers na de koffie samen of in kleine groepjes over de merke. Wel zo gezellig!