KoffieMiks met sinterklaasspel en kerstbingo met lunch


25-11-2017 JOURE – In december maken we het bij KoffieMiks extra gezellig. Bent u nog nooit aangeschoven bij deze ontmoetingsactiviteit van Miks aan de Brugstaat 1 te Joure? Kom dan juist in deze maand eens langs en proef de sfeer. En natuurlijk de koffie! Deelname aan KoffieMiks is gratis. Alleen voor de koffie (of thee) wordt een vrijwillige bijdrage gevraag.

Donderdag 7 december spelen we weer het vrolijke Sinterklaasspel. Dit spel wordt gespeeld met behulp van een dobbelsteen en allemaal kleine cadeautjes, die zomaar van plaats verwisselen. Wilt u meedoen? Loop dan om 10 uur binnen en neem twee kleine  cadeautjes mee, ingepakt in (sinterklaas)papier. Het gaat hierbij om kleinigheidjes van maximaal € 2,50. Of misschien heeft u thuis nog iets kleins liggen dat u zelf niet gebruikt en leuk is om als sinterklaascadeautje weg te geven. Iedereen gaat sowieso weer naar huis met minstens één cadeautje.

Donderdag 21 december is KoffieMiks helemaal in Kerstsfeer. We beginnen  rond 10.00 uur met een aantal rondjes bingo! Onder andere  in verhaalvorm. Met sfeervolle prijsjes. Tussen de middag gaan we samen aan tafel voor een kerstlunch. Samen eten geeft een verbonden gevoel en dat kunnen we in deze donkere dagen wel gebruiken! Rond half 2 kan iedereen weer met een volle buik en een goed gevoel huiswaarts. 
Opgave voor de lunch:  uiterlijk dinsdag 19 december bij Miks, via 0513-414593 of via telefoon@miks-welzijn.nl