KleurrijkMiks allerlaatste activiteit (voor vrouwen)

Voor het allerlaatste uitje gaan de dames naar de Overtuin in Oranjewoud: gezellig kletsen, lachen, wandelen, badmintonnen, jeu de boulen, picknicken en een drankje doen op ‘t terras van Tjaarda!

10.00 uur   verzamelen bij Miks, Brugstraat 1 te Joure
10.30 uur   vertrek naar Oranjewoud met auto’s
16.00 uur   terug bij Miks

Een vervolg na de zomer?
Met dit uitje komt helaas een einde aan KleurrijkMiks onder de vlag van Miks welzijn. Na de zomer zal duidelijk worden of er een vervolg komt op deze ontmoetingsactiviteit. De nieuwe welzijnsorganisatie ‘Sociaal werk de Kear’ neemt KleurrijkMiks niet over van Miks welzijn. Wel wil de Kear in gesprek met de KleurrijkMiks deelnemers en vrijwilligers. Als de groep dat wil zullen zij hulp bieden bij het zelf organiseren van een vervolg. 

Tien jaar lang bood KleurrijkMiks vrouwen uit Joure en omgeving, van verschillende culturen en leeftijden, de  mogelijkheid om nieuwe vrouwen te leren kennen, van elkaar te leren, zinvolle informatie te krijgen, elkaar tot steun te zijn, samen te eten of een creatieve of bewegingsactiviteit te doen. Met natuurlijk elk jaar een gezellig uitje!  Voor een groot aantal vrouwen was KleurrijkMiks dan ook jarenlang een gemoedelijke, vertrouwde en inspirerende plek, waarbij de vrijwilligers en stagiaires steeds van onschatbare waarde waren.